Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

hej alla dödliga. nu är vi tillbax!

2021-08-11 av Chawki
Bild : Marcel Tuores

Jaha, då har Göteborg Nonstop kommit tillbaka från sin rensning. När jag väl satte tänderna i det tog det ca 6 timmar med tankepauser. Vägen fram till de timmarna var lång och full av motstånd och förvirring. Det kändes som det värsta sisofysprojektet men det va lätt som en fjärt! 

   Vi som är Göteborg Nonstop Red idag 11 August 2021 är poeten Stefan Falck, konstnären Marcel Tuores även känd som DIORMANNEN, Primadonnan Junoff från Hisingen, konstnären Magnus Sjöbleke också lilla ja Chawki the Chawki. Alla andra är döda, dock inte i Coronan. Det har var cancer och cancer och självmord. Men vi är glada ändå och fortsätter med vårt konstiga nonstop! 

  I vår redaktion har nåra vaccinerat sig nåra inte. Det är bra att köra fifty fifty-modellen, tycker jag. Om nu de vaccinerade snart dör av organsvikt eller om vi ovaccinerade dör av en mutation av Coronan. Framtiden får utvisa vilka som var hjärntvättade. Spännande! Om ja dör får Junoff ta över rodret. Eller Sjöbleke. Eller också dör vi allihop av en jättelik översvämning som dränker Göteborg i ett svep! Om det skulle hända så får DIORMANNEN ta över för han har flyttat härifrån. Vi är alltså öppna för alla olika scenarior. Alla kan ha rätt och alla kan ha fel! En skön härlig förvirring och ovetskap. Bara att götta sig i den. 

   En sak som är oerhört bra just nu är att mänsklighetens dödlighet har blivit så central i våra tankar. Det borde medföra att vi rannsakar våra liv och väljer med större noggrannhet. Vi ska snart dö allihop så låt oss dö som vackra stolta träd med våra kronor  som smeks ömt av himlen regnskurar och blixtar. 

   Nä, nu ska ja ta en kopp kaffe och tänka på affärerna. Har tagit på mig uppdraget att vara Tuores konstlangare. Om ni vill köpa en tavla, innan priserna går upp senare i höst då filmen om Union Carbide Productions visas på Svtplay. Så hör av er! Det är fantastisk serie som avporträtterar Ebbot, Emrik, Björn och de andra stjärnorna när de va riktigt unga och riktigt vilda. Fenomenal Konst, rock och historiska dokument i ett!

Ok!! Good baj Chawki

En kommentar på hej alla dödliga. nu är vi tillbax!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2021-09-19

  Jag är ute på turné nu med Donnan, som alla redan vet. Nu ligger jag i sängen hos Jenny i Uddevalla, Donnan har precis vaknat och klagar på att det saknas luft i rummet. Igår spelade vi här på KONTORET, pärlan mitt i Uddevalla city, som att komma tillbaka…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2021-02-18

Håll stånd, håll stånd! Mot statspropaganda som fyllerdig och de dina med rädsla och mörker. Håll stånd, håll stånd! Mot diktatur som i folkhälsans namnförslavar dig och de dina. Håll stånd, håll stånd! Håll varandra nära och knulla mera,knulla mera med din av Gudskapade kuk och fitta, amen. Diormannen

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2020-05-22

Dr Bosanders lyckliga memoarer i pastellblått Det va en solig eftermiddag i mitten av maj Det började jummo vräfa zutonkel in das operahouse. En smal strimma av sol sken på levnadsexperten Barbarellas  ljuva lår och Dr Bosander spanade genom tystnaden i lägenheten efter ett skepp som tar sig genom tidsåldrarna…

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2021-10-10

Det var högt i tak på lilla Bengans kafé Fyren i lördags. Två band spelade, bra! men vadå? Det började med ett band som spelade elektronisk musik. KROPPEN. Är detta bara oljud? Kanske inte! Bara en för liten lokal för denna eminenta trio med Isak Eldh i spetsen. Det var…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2020-02-28

Här kommer några rader om Brötz den 19 februari. i första set så äntrar Ferdinand Bergström från Oslo scenen för att spela solo på gitarr  och det gör han på ett briljant vis, han är tekniskt driven och snabb i fingrarna  men det känns aldrig som ett onödigt uppvisningsspel utan…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...