Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Om oss

Är ni intresserade av att annonsera på Göteborg nonstop?
Om du skulle vilja veta mer, tveka inte att skicka ett mejl på chawki@goteborgnonstop.se

Annonser tekniska hårdfakta:
Topbanner: 940px x 160px (max 50kb)
”Insprängd banner”: 540px x 125px
Sidbanners: 140px x valfri höjd (förslagsvis 300 px +)

Formaten är lämpligtvis animerad gif eller jpg.

Priser diskuteras beroende på upplägg (exponeringstid och format etc) men i jämförelse är de mycket konkurrenskraftiga gentemot liknande medier.


chawki@goteborgnonstop.se

Har du koll, kan skriva eller fotografera, eller på annat känner dig manad att medverka?
Det enda kravet vi egentligen har är att du skall vara bra på det du gör.
Kontakta oss på ovanstående mejl.

Ärkegalningen Marcus Persson har gått bort så nu är det halvgalna Hanna Chawki som driver Göteborg Nonstop vidare.

Göteborg nonstop har också en Facebooksida.
Ofta är det enklast att ta del av vårt flöde där.

Kommentarer på Om oss

 1. Ginola

  Läste bloggen för första gången idag, måste medge att jag är imponerad. Håller med er till fullo, kändes som om ni skrev direkt från mitt huvud. Kommer ni i framtiden att ha koll på vilka svartlubbar som Gbg erbjuder, det vore bra nu när vår kära stad mer och mer liknar en lillebror till Stockholm. Vi vet ju båda att det inte är meningen med Göteborg (Vi ska ju stå för det smakfulla, varmare alternativet till den kalla och statusfixerade huvudstaden)

 2. ozelot

  Hej

  Tack för ditt meddelande och det beröm man kan krama ur det. Vi kommer verkligen göra vårt bästa för att rapportera om svartklubbar när de kommer till vår kännedom, problemet är ju dock att det kan bli så att även polisen läser på internet så man får kanske i vissa fall ta lite hänsyn, hänvisa till stängda fb-grupper etc.

  Men ofta finns det ju fullt lagliga alternativ som känns roligare, ibland går ju t.ex kultur och nöje hand i hand (jag menar, man kan ju bli full på ett vernissage också) och där upplever vi att vi har en funktion att fylla.

 3. Min blogg om en spårvagnsförares förkärlek till bacon, saknar helt verklighetsförankring, eller?
  Läs den på http://baconmannen.blogg.se/

 4. Lelle Anderzén

  Tycker det är ett bra initiativ ”Safewalk”
  (Jag var aktiv medlem i en ideell förening NFG för många år sedan, ungdomar mot våld,som patrullerade och försökte stoppa bråk i Gbg..
  Så detta som ni gör nu ligger mig varmt om hjärtat)

  Mycket bra, Lycka till! 😀

  Mvh:Lelle/MM Sports

 5. Hej,

  Jag vill kommai kontakt med Marcus Persson ang projekt Safewalk Länsmansgården.

  Vi är ett företag som arbetar med skyddsprodukter och vi är intresserade av ett samarbete.

  Mvh
  Anders Nordahl
  0705-262646

 6. Mest bilder för tillfället, men planerar att lägga upp mycket texter snarast.

  • Inte ointressant. Dock bör du befria dig för det för kanske din generations mest förhatliga grepp att skriva allt med gemener.
   Det var hett 1950, men I’m listening..

   • Om du tittat lite noggrannare så var det där en flera år gammal text jag la upp nyligen. Har tagit mig ifrån ”gemener”-stilen för länge sedan.

 7. *Rättning; flera år gamla texter

  Allt annat skriver jag korrekt. Det med gemener står i kategorin ”Words from my mind”.

  Just so ya know änna.

 8. Well, jag har inte tid att titta noggrannare.

  • Det kräver jag inte heller. Ville bara rätta till din förhastade slutsats. :).

   • Tja, jag kollade ju bara vad du länkade till, som nu dessutom är låst..

 9. k persson

  har ni personer i gbg som ringer på och söker plats för filminspelning. dörren i mitt hus har inga koder för okända. otroligt obehagligt när ngn okänd ringer på. bättre ni lägger lappar i lådan. i detta fall gjordes detta. namn som pontus fredrikson o jonathan ridings undertecknar .

 10. hej till vem det berör
  detta är mycket mycket brådskande, och viktiga!!! chockerande nyheter om min man …. jag är svensk från födseln och min man kommer från Kenya, och vi har tre barn två flickor, Nellie åtta år gammal född 2003/04/20..och Josephine 1år 10 månaden gammal,född 2009/09/18 september, och Christopher en månad och tjugo nio dagar gammal född 2011/07/24, och Migrationsverket vet det, men de vill deportera min man i ett hemligt att inte ens min advokat blev chockad att höra. Ring mig så fort som möjligt så kan du lyssna på Polis band som min man bokföras när de kallade honom och lovade att ge honom pengar 700 dollar, och skicka honom till Tanzania istället för Kenya, orsakar de vet att han är efterlyst av militärpolisen på tidigare kenya flygvapen som han var en soldat, som deserterade från armén när han flydde efter kuppförsöket 1982, och fram till idag finns att ville, att framträda i militär domstol Marshall ….. som ett ex kenya flygvapnet vän till honom besökte Kenya 2009 från Sverige bodde han i Akalla i Stockholm … och han identifierades efter två dagar i Kenya genom tips från en källa från Kenya ambassaden i Stockholm, vad hände ….. skjuten i huvudet i sitt eget hus. och Kenyas regering har lovat att inte lämna någon sten ovänd, det är därför de mutade honom och dumpa honom i ett annat land.
  Ring mig gärna och du kan lyssna till bandet, mycket chockerande. hur polis säger till honom och hotade honom, och väntar på utvisning igen mycket snart nästa vecka.han har ett möte på torsdag 2011/08/25 han har ett möte på torsdag 2011/08/25 migrationsverket förvaret Kållered i göteborg,
  0762606601
  m.v.h
  linda franklin, 2011/08/24

 11. joakim

  jag är 56 år och manlig krokimodell som har erfarenhet söker jobb som krokimodell.hör gärna av er.även kroppsmålning.

 12. Sprid gärna detta event:

  https://www.facebook.com/events/182980501818334/?notif_t=event_photo_change

  Stödgala för Johan och Martin på Trädgårn den 12 April. Biljetter finns på ticnet.

  På scen:
  Graveyard, Ebbot, Kapten Röd, Kristofer Åström & Tigers of the Temple, Steget, Hästpojken mfl.

  Välkomna!

 13. Nu har du allt varit på äventyrstobaken, Uffe.
  Du har säker postat porr eller något, ingen från nonstops sida har rört dina inlägg.

 14. ANGÅENDE GAY

  TJENA… JAG TYCKER ATT NI SKALL LÄNKA TILL MIN GAY GUIDE PÅ ERAN SIDA … NI HAR EN KATEGORI SOM HETER GAY OCH DEN …VAR DET LÄNGE SEN NI UPPDATERADE 🙂
  http://krizzdeelight.com/gbg-hbtq-gay-guide/

 15. Ann-Mari Lind

  Hej!
  Jag hjälper en kompis med släktforskning och jag undrar om det här är en gammal förening. Fanns den 1926? Vad pysslade den med då? Hennes mormor var föreståndare där (Svenska Föreningen Sinnet) 1926 enligt mantalslängden från det året.
  Nu verkar det vara en livaktig förening med många spännande aktiviteter.
  Tacksam för svar.
  Ann-mari Lind

 16. 1- Citron är mot nästan all sorts gift och nästan mot all sorts (sol) strålningar. Man ska inte dricka för mycket av citron saft och inte heller dricka tillsammans med salt, eftersom citron syre blir neutraliserat. En citron saft räcker för tre till fyra personer (det bästa sättet att dricka citron saft är att man blanda citron saft i två till fyra glas vatten). Man måste skölja munnen efteråt och dricka minst ett glas vatten också för att tänder och kroppen inte blir skadad. I vanliga fall måste man dricka saltat citron saft och man måste inte heller dricka citron saft varje dag.

  2- Gurkmeja, dragon, chilipeppar och persilja blad tillsammans (soppa) är mot nästan all djur (nästan alla sjukdomar) som tränga sig i kroppen.

  3- Rödlök, äpple (skal), päron (skal), citron, morot, apelsin (skal), vinägervitlök är mot ”cancer” (något sorts svamp).

  4- Ätter man minst femtio (50) gram solroskärnor varje dag, dör man aldrig i vanliga fall.

  5- Ättika och vinäger gör håret vitt och dadlar och … svart och …

  6- Apelsin är bra för ögon. Citron och andra sura frukter är bra för ögon också.

  7- …

  Hodjat Barzgar
  2013-11-01

  Alla kungar, kapitalister och deras regeringar tillsammans med deras vänner från andra planets kapitalister och kapitalistiska regeringar (våra grannar solsystems och andra solsystems kapitalistiska regeringer och kapitalister) med sina små och stora osynliga (byggd av starka glas form) rymdskeppar attackerar på olika sätt alla kommunister (sina ekonomiska och politiska motståndare) för att skada och döda dem.
  De olika stora rymdskeppar gör moln, regn och starka vind (”mystiska” moln), orkan och kan automatisk göra andra farliga saker också. De olika små rymdskeppar kan automatisk göra många olika farliga saker också. De små och stora rymdskeppar (deras program) kan automatisk göra bra saker också, men krigs maskin är krigs maskin. Vad ska ni göra om detta?

  Hodjat Barzgar
  2013-11-01

 17. Hej!
  Jag heter Josefin och jag ser väldigt ofta länkar till artiklar eller blogginlägg från den här sidan på Facebook. Jag är utbildad journalist och sedermera även jobbat som skribent på ett magasin här i Göteborg. Vad krävs det av mig om jag vill blogga hos er?
  Maila mig helst svar.
  /JosefinAgnes

 18. Peter Wasell

  HEJ!
  Jag behöver hjälp, såg legendaren Anders Broström i periodpausen när FRÖLUNDA spelade i Tisdags. Fick veta att han har skrivit en bok tillsammans med Fredrik Persson som som heter ”Älskad eller hatad” (han är älskad av mig).
  Men jag får inte tag i den, är det någon som vet var man kan få tag i den?
  Med vänlig hälsning
  Peter Wasell

 19. Peter:

  Du kan tydligen beställa den här:
  http://kefka.se/2013/04/01/har-bestaller-du-alskad-eller-hatad/

 20. Jan Borg

  hej
  läser med glädje hur ni för kampen för att bevara de gamla husen i vad ni kallar Gårda.
  Men husen ligger inte i vare sig Gårda eller Södra Gårda husen ligger i Underås.Stadsdelen Gårda är för länge sedan rivet och borta

 21. Hej!

  Fredagen den 28 februari släpper 4ARK nytt nummer, 4ARK # 10 ’Berättande’, för att fira detta blir det fest!

  När: Fredag 28/2

  Var: (Restaurang) Röda Sten

  Tid: 21.00-03.00

  Inträde: 80:- och då får man en tidskrift.

  Spelar gör: Sir Lancelot Quartet (jazzband), Festklubben, Ylva och Ylva och Regeringskansliet.

  https://www.facebook.com/events/266773740157172/?ref_dashboard_filter=upcoming

  4 ARK är en arkitekturtidskrift som av startades och drivs av arkitektstudenter.

  4 ARK vill vara ett forum för ett vidgat samtal om vad arkitektur kan och bör vara. På samma sätt som tidskriftens innehåll är spretigt, mångskiftande och ibland motsägelsefullt, anser vi att synen på vad arkitektur är behöver breddas. Vi tror på en arkitektur som tar färg av en uppsjö perspektiv, motstridiga idéer och som inte förnekar att den är en del av ett större sammanhang.

  Hemsida:
  http://0ark.se/blog/

  Facebook: https://www.facebook.com/tidskriften4ark

 22. Ciao! That is an important offering for you. http://bit.ly/2JXVaz3

 23. Zachery Coggins

  Hejsan!
  Jag ville bara tipsa om att du kan hämta hela 500.000kr i bonusar nu direkt,
  Jämför och testa direkt och hitta din nya favorit!

  http://www.dumbocasino.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2020-08-02

    GBG NONSTOP RED. har lätt beslutsångest. Det dödliga sarkomet är bortopererat tillsammans med livmodern men nu är det snart dags för cellgifterna. För säkerhets skull. Tänker på cellgifter dygnet om. För en vecka sen var jag helt på det klara att bara hänga på va Sahlgrenskas läkarstab rekommenderar. Har…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2020-03-17

Gud talade till mig genom denna gren, under denna gren talar jag till Dig. Vid Din sida nära havet anar jag skepp som lyfter. Vid Din sida nära havet känner jag skepp som kommer. Det står en brygga av guld på min jord, där väntar jag på Dig. Den bleka…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2020-05-22

Dr Bosanders lyckliga memoarer i pastellblått Det va en solig eftermiddag i mitten av maj Det började jummo vräfa zutonkel in das operahouse. En smal strimma av sol sken på levnadsexperten Barbarellas  ljuva lår och Dr Bosander spanade genom tystnaden i lägenheten efter ett skepp som tar sig genom tidsåldrarna…

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2020-07-25

En liten näve havregryn En och en halv kopp vatten Täck havregrynen med vatten, rör lite grann Häll salt i Rör med fingret Hipp som happ Veganskt smör eller Nattljusolja ( bra för lederna och musklerna och huden) Ta mikron på medium Två minuter Låt stå en stund så det…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2020-02-28

Här kommer några rader om Brötz den 19 februari. i första set så äntrar Ferdinand Bergström från Oslo scenen för att spela solo på gitarr  och det gör han på ett briljant vis, han är tekniskt driven och snabb i fingrarna  men det känns aldrig som ett onödigt uppvisningsspel utan…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...